LAJMET ZYRTARE


NJOFTIM PËR DISKUTIM PUBLIK

Kamenicë - 09.08.2021

NJOFTIM PËR DISKUTIM PUBLIK

Lutfi Haziri: Jam i lumtur që i kemi zgjidhur problemet infrastrukturore të Gjilanit

Gjilan - 09.08.2021

Lutfi Haziri: Jam i lumtur që i kemi zgjidhur problemet infrastrukturore të Gjilanit

Në Gjilan janë 160 raste aktive me COVID-19, Haziri apelon për kujdes të shtuar

Gjilan - 09.08.2021

Në Gjilan janë 160 raste aktive me COVID-19, Haziri apelon për kujdes të shtuar

Kryetari Haziri ngushëllon familjen Hasani me rastin e ndarjes nga jeta të afaristit të njohur, Lulzim Hasani

Gjilan - 07.08.2021

Kryetari Haziri ngushëllon familjen Hasani me rastin e ndarjes nga jeta të afaristit të njohur, Lulzim Hasani

Përmbyllet Manifestimi “Ditët e Diasporës 2021”

Kamenicë - 06.08.2021

Përmbyllet Manifestimi “Ditët e Diasporës 2021”

Zjarrfikësit e Gjilanit shuajnë zjarrin fushor në Pogragjë, i cili ishte përhapur në hapësirë prej 20 hektarësh  

Gjilan - 06.08.2021

Zjarrfikësit e Gjilanit shuajnë zjarrin fushor në Pogragjë, i cili ishte përhapur në hapësirë prej 20 hektarësh  

Ismajli: Apelojmë qytetarët e Gjilanit për vaksinim masiv, 90 për qind e rasteve të reja janë me variantin Delta COVID

Gjilan - 06.08.2021

Ismajli: Apelojmë qytetarët e Gjilanit për vaksinim masiv, 90 për qind e rasteve të reja janë me variantin Delta COVID

Kryetari Haliti nga afër vizitoi vatrat e zjarrit, kërkon që të bëhet çmos që të parandalohen dëmet

Viti - 06.08.2021

Kryetari Haliti nga afër vizitoi vatrat e zjarrit, kërkon që të bëhet çmos që të parandalohen dëmet

Në Viti nis fushata e vetëdijesimit dhe informimit të qytetarëve për legalizimin e ndërtimeve pa leje

Viti - 06.08.2021

Në Viti nis fushata e vetëdijesimit dhe informimit të qytetarëve për legalizimin e ndërtimeve pa leje

Policia e Kosovës e Inspektorati Komunal, nisin fushatë vetdijësuese për parandalimin e zjarreve

Kamenicë - 05.08.2021

Policia e Kosovës e Inspektorati Komunal, nisin fushatë vetdijësuese për parandalimin e zjarreve

Në qytetin e Vitisë është mbajtur “Streetball Vitia”

Viti - 04.08.2021

Në qytetin e Vitisë është mbajtur “Streetball Vitia”

Komuna e Vitisë reagon ndaj akteve vandale në Viti, kësaj radhe nga personat e panjohur kanë dëmtuar një pjesë e konsiderueshme e ndriçimit publik për skaj të lumit në qytetin e Vitisë

Viti - 04.08.2021

Komuna e Vitisë reagon ndaj akteve vandale në Viti, kësaj radhe nga personat e panjohur kanë dëmtuar një pjesë e konsiderueshme e ndriçimit publik për skaj të lumit në qytetin e Vitisë

Komuna e Gjilanit nderon veprën e dëshmorit, Mehmetali Behluli

Gjilan - 04.08.2021

Komuna e Gjilanit nderon veprën e dëshmorit, Mehmetali Behluli

Gjilani apelon qytetarët që të mos ndezin zjarre fushore që shkaktojnë rrezik të përgjithshëm

Gjilan - 03.08.2021

Gjilani apelon qytetarët që të mos ndezin zjarre fushore që shkaktojnë rrezik të përgjithshëm

Komiteti Komunal për Menaxhimin e Krizave ju bënë thirrje qytetarëve të mos ndezin zjarre fushore, parashihen masa ligjore për çdo person që shkakton zjarrvënie të qëllimshëm

Viti - 03.08.2021

Komiteti Komunal për Menaxhimin e Krizave ju bënë thirrje qytetarëve të mos ndezin zjarre fushore, parashihen masa ligjore për çdo person që shkakton zjarrvënie të qëllimshëm


KONTAKTI

Na kontaktoni

Na dërgoni një mesazh.

Gjilan, RKS

Phone: +383 44 124 640

Email: [email protected]



Projektet tjera

e-shendeti

Mbi shëndetin primarë në Komunën e Gjilanit.

execution time: 0.0090291500091553